НОВИНИ

Названо ТОП-5 смачних вин вартістю до 400 грн

06.05.2021 19:10
img_top

Сезон пікніків та теплих вечорів за келихом вина розпочато. Тому професійний сомельє Анна-Євгенія Янченко підібрала лінійку з п’яти смачних вин. Тому що пляшка сухого потенційно буде у списку продуктів на вікенд. Про це повідомляє Сьогодні, пише agronews.ua.

Але тепер можна не вгадувати, яку саме одиницю обрати, а сміливо керуватися порадами з найкращих вин в діапазоні до 400 гривень.

Перше – Malbec Bordeaux

Дебютна позиція – це елегантне сухе червоне Malbec Bordeaux з регіону Бордо від Chateau Lalibarde. Нагадаємо, що вина з мінімальним вмістом цукру – це тренд останніх років. В його основі виноград сорту мальбек, а на смак це стримана фруктова історія. Спробуйте і будьте в тренді! Ціна – орієнтовно 220 гривень.

Друге – Pastoral

Цей варіант вина з Молдавії від Bostavan сподобається любителям солодких фруктів, бо вони тут яскраво виражені. Так, Pastoral він такий! Зауважте, що домінують чорні ягоди та джемові ноти. Якщо ви не ласуни, то оберіть інші пропозиції з характером, як перша.

Цей варіант вина з Молдавії від Bostavan сподобається любителям солодких фруктів, бо вони тут яскраво виражені. Так, Pastoral він такий! Зауважте, що домінують чорні ягоди та джемові ноти. Якщо ви не ласуни, то оберіть інші пропозиції з характером, як перша. Ціна – орієнтовно 100 гривень.

Третє – Purcari 1827

Це також позиція з Молдови від Bostavan! Purcari має насичений солодкий смак, якщо не любите сухе вино, то потенційно можете оцінити цей варіант. Також вино багате на аромат сливи, на смак відчутні чорні ягоди, шоколадні відтінки і бальзамічні ноти. За консистенцією воно густе та тягуче. Післясмаком встигнете насолодитися сповна, бо не зникне одразу… Ціна – орієнтовно 270 гривень.

Четверте – Chianti Classico

Chianti Classico від Castello di Radda – сухе червоне вино з регіону Тоскани і підрегіону Классіко. Це свідчить про те, що його виноградник існує ще з часів середньовіччя. Словом, купите пляшку і будете пити історію у прямому сенсі слова. У першому ковтку відчуєте вишнево-сливовий смак, який буде збалансований та оксамитового кольору. Ціна – орієнтовно 370 гривень.

П’яте – Cahors AOC Probus 2009

І завершує добірку смачних вин – Cahors AOC Probus 2009 від Jean-Luc Baldes з Франції, регіону Квор. Це сувора на смак історія, бо його сухість не всі зрозуміють. Воно насичене та концентроване і має приємний фруктовий аромат чорної смородини і сливи. Любителям солодких варіантів краще обрати інше вино. Ціна – орієнтовно 380 гривень.

Нагадаємо поради, як правильно дегустувати вино.


Перегляди: 416
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: