НОВИНИ

Названо шість найдорожчих страв світу

19.03.2021 19:01
kakie-vitaminy-v-dyne-i-chem-ona-polezna-dlya-organizma-4

Журнал Enjoy your life представив підбірку найдорожчих кулінарних шедеврів світу, що вражають своєю витонченою ексклюзивністю та шокуючою подачею, пише agronews.ua.

У Мексиці, у місті Кабо-Сан-Лукас, ви можете поласувати тако за 25 тис дол США. Його начинка складається з яловичини кобе, омара, ікри білуги, трюфельного брі. А секрет вартості в тому, що кукурудзяний коржик при випіканні посипається їстівним сусальним золотом.

В італійському місті Агрополі пропонується піца з доставкою додому за 12 тис дол США. Родзинкою є те, що до вас приїздить шеф-кухар Ренато Віола зі своєю командою кухарів. На тісто з органічного борошна з додаванням рожевої австралійської солі викладаються 4 види найдорожчої рибної ікри, ексклюзивно вирощені омари, лангусти та креветки, а також сир буфало з молока чорних буйволиць. Діаметр цієї дорогоцінної піци всього 20 см.

Також в Італії продається найдорожчий продукт в світі – білі трюфелі. Ціна за кілограм 230 тис дол США, що обумовлена тим, наскільки рідкісними є ці гриби, як важко їх збирати та їхнім коротким терміном зберігання.

В Японії у вулканічній золі вирощують ласий фрукт за 26 тис дол США – диню. Яскраво-помаранчева м’якоть має напрочуд солодкий медовий смак і відчутні аромати дині, кавуна та ананасу.

У столиці Франції, Парижі, ласолюби з усього світу, не шкодуючи ніяких коштів, стоять у черзі в кондитерську П’єра Ерме, бажаючи спробувати макаруни, фунт яких коштує 7 500 дол США. Окрім традиційних, тут можна придбати макаруни з унікальними смаками: шампанського, пелюсток троянд, бальзамічного оцту.

Завітавши у Дубай (ОАЕ), ви маєте можливість скуштувати тістечко за 29 тис дол США. у корзинці з чистого золота подається дещо унікальне: шоколадне тістечко з добірною полуницею та вершковим мусом. Зверху воно полите сиропом із їстівного золота та прикрашене фігурними пелюстками знов-таки із золота.

Нагадаємо, що кондитерка з України здобула нагороду на міжнародному конкурсі.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: