НОВИНИ

Названо самогон, який в жодному разі не можна пити

16.02.2022 18:26
samogon_86d409761888840dcf40d668026c4ed4

Найбільшу небезпеку таїть покупний самогон або будь-який інший алкоголь, в процесі виготовлення якого ви не брали участь. Про це повідомляє newmark.com.ua, пише agronews.ua.

Основні проблеми покупного алкоголю:

????Неможливо дізнатися, як відбувався процес приготування

????Невідомо яка сировина використовували для приготування браги

????Немає можливості контролю технічних норм. Можливо, що самогонщик використовував неякісну тару – замість нержавіючої та скляного посуду застосовував нехарчової пластик або інший токсичний матеріал. В результаті підвищується токсичність продукту. Дотримання вимог до тари – найважливіше правило приготування самогону за технічними умовами

????Недобросовісний підхід до очищення самогону. Якісний напій поділяється на фракції, небезпечні речовини видаляються. Для економії сировини і часу недобросовісний виробник може зливати все в одну банку. В результаті покупець отримує небезпечний для здоров’я продукт

????Неможливість розпізнати, що ще додали в алкоголь. Продавці можуть додати в самогон речовини, які посилюють сп’яніння. У цьому випадку продукт буде не просто шкідливий, а категорично протипоказаний. Поєднання спирту і димедролу може призвести до незворотних руйнівних наслідків. Це призводить до безпам’ятства, швидкого сп’яніння і депресії.

????Під виглядом алкоголю може продаватися розбавлений технічний спирт

????Багато підробок якими легко отруїтися Довіряти навіть тим, з ким ви живете поруч не перший десяток років, не слід. Не завжди милі й чуйні на вигляд люди можуть бути «чисті на руку». Медики і вчені сходяться на думці, що самогон для здоров’я людини не може бути корисний при вживанні всередину в дозах, що перевищують 30-50 грам в день.

Читайте також: В Україні проведуть вебінар для керівників громад щодо Закону № 5600.



Перегляди: 35
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: