НОВИНИ

Названо регіони із найвищою зарплатнею працівників с/г сфери

16.12.2021 18:04
chto-neobhodimo-znat-o-sdelkah-po-zemle-na-ukraine-dlja-inostranc-1

За 10 місяців 2021 р. середньомісячна заробітна плата у сільському господарстві збільшилась на 18,5% у порівнянні з відповідним періодом попереднього року. Про це повідомили в пресслужбі Мінагрополітики, пише agronews.ua.

За даними Державної служби статистики України, у жовтні 2021 р. розмір середньої заробітної плати штатних працівників у сільському господарстві становив 12 827 грн і у порівнянні з попереднім місяцем збільшився на 8,5%.

«У регіональному розрізі найвищий рівень заробітної плати спостерігався в Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Чернігівській та Полтавській областях», — зазначили у Мінагрополітики.

Також, відбулося зростання середньомісячної зарплати штатних працівників у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів на 14,4% до відповідного періоду минулого року.

Середня заробітна плата штатних працівників у виробництві харчових продуктів, напоїв, та тютюнових виробів за жовтень 2021 р. становила 13 055 грн, що на 3,9% більше ніж попереднього місяця. Найвищий рівень оплати праці спостерігався у м. Києві, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській та Київській областях.

Читайте також: Близько 63% українців вважають реформу децентралізації потрібною.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: