НОВИНИ

Названо п’ять авторів законопроєкту 2194 від «Слуги народу», які відмовилися за нього голосувати

13.12.2020 16:25
07

П’ять авторів законопроекту №2194 про земельну децентралізацію від «Слуги народу» відмовилися за нього голосувати. І це майже половина (всього їх 11) з авторів законопроекту 2194 про завершення земельної децентралізації (всі вони зі складу політичної фракції «Слуга Народу»), які відмовилися голосувати у другому читанні за власноруч написаний документ під куполом у Раді. Це випливає із результатів голосування за проект закону №2194. Про це повідомляє AgroPolit.com, пише agronews.ua.

Відтак, голосування провалилося (201 голос лише «За», при цьому із 19-ти депутатів-слуг у аграрному комітеті документ не підтримали 12) і його направили на повторне читання. За даними AgroPolit.com, повторне голосування законопроекту №2194 може відбутися вже наступного тижня.

Але під час голосування у другому читанні за законопроект 2194  голосів за нього не було від 5-ти депутатів “батьків – авторів”, які виявилися нардепами від «Слуги народу», а сама:

Бунін Сергій Валерійович, Нагаєвський Артем Сергійович, Литвиненко Сергій Анатолійович, Грищенко Тетяна Миколаївна, Шол Маргарита Віталіївна

“Цікавим у цій конфігурації є позиція Артема Нагаєвського – голови підкомітету з питань земельних відносин Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики. От просто цікаво – чим займався цей пан у той момент, коли парламент голосував прямо дотичний до нього закон? Які такі були у нього, як у голови земельного підкомітету, нагальніші справи, зважаючи на те, що він був присутній у Верховній Раді? Залюбки послухаємо його коментар, якщо він на нього дозріє”, – пише видання.

Читайте також: Антигерої земельної децентралізації: хто провалив законопроект 2194. Публікуємо поіменний список депутатів з активними посиланнями на них в Facebook.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: