НОВИНИ

Названо нові компанії, які пішли з російського ринку

13.04.2022 13:03
biznes-1024x676

Міністр цифрової енергетики Михайло Федоров повідомив про оновлений список компаній, які оголосили бойкот російському ринку. Про це повідомляє УНН, пише agronews.ua.

• Ericsson зупиняє діяльність у росії на невизначений термін. Наприкінці лютого Ericsson призупинила усі поставки клієнтам у росії. Cпівробітники Ericsson в росії будуть відправлені в оплачувану відпустку.
Унаслідок цього Ericsson резервує 0,9 млрд шведських крон. У першому кварталі 2022 року під знецінення активів та інші виняткові витрати. Витрати по звільненню персоналу не включені.

• eBay Inc.припинила доставку до росії. Компанія зі США, що надає послуги в галузях інтернет-аукціонів та інтернет-крамниць, призупинила доставку товарів російським покупцям.

• Celonis зупинили новий та існуючий бізнес у росії. Компанія вже зібрала 250 000 доларів для гуманітарних організацій, а також підтримує біженців.

• JetBrains s.r.o. припинила діяльність у росії. Міжнародна компанія, яка оцінює інструменти розробки для Java, Kotlin, C#, F#, C++, Ruby, Python, PHP, JavaScript та багатьох інших, призупинила продажі, дослідження та розробку в росії на невизначений термін. Зупинка продажу стосується також білоруського ринку.

• ICEYE не надає супутникові знімки або інформацію росії чи іншим санкційованим країнам/організаціям.

Читайте також: Окупанти викрадають овочі з Херсонщини і постачають в Крим.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: