НОВИНИ

Названо неочікувано-смертельний маринад для шашлику

09.09.2021 19:08
a6dc0023dade6e6dee5a77f9e06cae61-1100x825

Всі ми любимо є ароматний шашлик. Але є маринади, які дуже шкідливі для м’яса і можуть стати смертельно небезпечними. Про це повідомляє comments.ua, пише agronews.ua.

Експерти попереджають про головне правило: шашлик не треба маринувати занадто довго. Не робіть цього за добу до приготування. У такому випадку всі повноцінні білки і залізо втратять свою структуру і корисні властивості. В результаті ви отримаєте даремний продукт, в якому не залишилося нічого корисного.

Назавжди забудьте про маринад на основі кефіру і майонезу, оскільки м’ясні та молочні продукти несумісні. Кефір перешкоджає засвоєнню організмом заліза і білка, що міститься в м’ясі. Замість цього лікар запропонувала чудову альтернативу, “здоровий маринад” на основі кмину, цибулі, зелені і трав.

“Не використовуйте саме кисломолочні маринади. У м’ясі або рибі все ж є кров. При її перемішуванні з кисломолочними продуктами, якщо на вулиці тепло, висока ймовірність розвитку кишкових хвороботворних бактерій. Тому є великий ризик отруїтися. Ми категорично проти таких маринадів”, — вважають кухарі.

Нагадаємо, що Вчені вивели новий сорт яблук.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: