ВАЖЛИВО

Названо найпопулярніший у квітні електронний майданчик системи Прозорро.Продажі

02.05.2023 12:49
an_post_02_05 (7)

У квітні у системі Прозорро.Продажі організатори оголосили більше 1 тисячі земельних торгів: це аукціони як із продажу земельних ділянок різних категорій, так і аукціони із оренди державних та комунальних земель сільськогосподарського призначення. За результатами їх проведення бюджети різних рівнів отримають понад 130 млн грн.

Найбільше учасників до цих торгів залучили та підготували на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»: понад 160. І це більше 15% від загальної кількості потенційних покупців та орендарів. А завдяки професійним консультаціям та супроводу у роботі менеджерів майданчика більшість учасників успішно виборювали перемогу на аукціонах.

Наприклад, на земельну ділянку несільськогосподарського призначення у м. Володимир Волинської області претендувало аж 6 учасників. Вони перебивали ставки конкурентів у кожному раунді. Проте завдяки фінансовій спроможності та випрацюваній переможній стратегії право придбати ділянку у місті отримав клієнт майданчика УУБ.

Аналогічно, на майданчику УУБ учасники успішно орендують сільськогосподарські ділянки. Так, на Полтавщині у Миргородському районі учасник орендував одразу кілька наділів ріллі у 14-18 га. При чому конкуренція на деяких аукціонах була досить великою: до 7 потенційних інвесторів.  

«Така кількість учасників та переможців земельних аукціонів на майданчику УУБ свідчить про професійність та відповідальність нашої команди. Адже ми не просто забезпечуємо доступ учасників до онлайн аукціонів, а надаємо повний супровід у роботі: від моменту реєстрації до підписання договору оренди чи купівлі. Також ми розробили зручні сервіси (Земельні боти) для моніторингу земельних аукціонів у додатках Телеграм та Вайбер, на які можна підписатися та отримувати повідомлення лише про торги, які цікаві для вас (оголошення можна відібрати за регіоном, площею ділянки, власником чи й кадастровим номером). Тут же можна знайти і відповіді на найпоширеніші запитання щодо земельних торгів», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

✅ Усі актуальні оголошення із продажу та оренди земельних ділянок можна переглянути тут.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: