НОВИНИ

Названо найдорожче і найдешевше м’ясо в Україні

20.10.2021 18:04
1597717744_0_74_3072_1802_1920x0_80_0_0_6741380118b142a3de06d8f94be36315

Найдорожчим видом м’яса в Україні залишається яловичина, а найдешевшим — курятина. Про це повідомляє Держстатистика, пише аgronews.ua.

Так, у вересні один кілограм яловичини коштував 172,04 грн. З початку року яловичина подорожчала на 15%.

Далі у списку — свинина. У вересні один кілограм свинини коштував в середньому 124 грн.

Найдешевше і найпопулярніше м’ясо в Україні — курятина. Зокрема, птиця (тушки курячі) коштують в середньому 71,4 грн за кілограм продукту, філе куряче — 115 грн за кілограм продукту.

Нагадаємо, що Селекціонери вивели новий сорт лохини.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: