НОВИНИ

Названо країну, що допоможе Україні з експортом зернових

26.04.2022 13:03
0659354e53770917849610dc0fb1b821_5

22-24 квітня Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський здійснив робочий візит до Латвійської Республіки. Про це повідомляє minagro.gov.ua, пише agronews.ua.

В рамках візиту Микола Сольський зустрівся з Міністром сільського господарства Латвії Каспарсом Герхардсом, а також відвідав Ризький, Вентспілський вільні порти і спеціальну економічну зону міста Лієпая.

Міністр ознайомився з портовою та логістичною інфраструктурою Латвії та обговорив можливості експорту продукції українських аграріїв за допомогою латвійських портів. В ході візиту Микола Сольський також зустрівся з представниками органів місцевого самоврядування Латвії, представниками адміністрацій латвійських портів, операторами зернових терміналів, а також компаніями-зернотрейдерами Латвії.

Нагадаємо, раніше Президент Латвії Егілс Левітс зазначив, що Латвія може допомогти Україні з експортом зернових через латвійські порти. Він також заявив про повну підтримку президентами країн Балтії та Польщі надання Україні статусу кандидата на членство в ЄС і ухвалення цього рішення за прискореною процедурою.

Читайте також: Вчені вивели новий сорт кавуна без кісточок.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: