НОВИНИ

Названо компанії, які нещодавно залишили російський ринок

28.03.2022 17:04
5dfb8092599d9

Віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров назвав ще низку компаній, які залишили російський ринок або запровадили санкції проти рф. Про це повідомляє Михайло Федоров у Телеграмі, пише agronews.ua.

“Parimatch у росії більше немає. Компанія припинила співпрацю з рф і завершила всі юридичні та технічні процеси виведення франшизи. Росіянам заборонили використовувати бренд Parimatch у будь-яких форматах та майданчиках”, – зазначив Федоров.

Крім того, за його словами, Массачусетський технологічний інститут припинив співпрацю з науковими інститутами росії. Така співпраця тривала 11 років з інноваційним центром “Сколково”‎.

Федоров також зазначив, що Південна Корея запровадила заборону на експорт 57 видів нестратегічних товарів до росії та білорусі. Йдеться насамперед, про напівпровідники, чипи, мікросхеми та комп’ютери.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З перших днів вторгнення росії в Україну США, союзники та партнери запровадили жорсткі для російської економіки пакети санкцій, а також експортних обмежень. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Читайте також: Стало відомо, хто в Україні невдовзі отримає підвищену пенсію.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: