ВАЖЛИВО

Названо, як фермерам отримати заборгованність з держсубсидії на землю, насіння та техніку

15.07.2020 11:02
groshi1709-696x432

Фермерам, які подавали документи в жовтні-листопаді 2019 року на отримання субсидії на 1 га сільськогосподарських угідь, часткова компенсація вартості насіння (80%, без ПДВ), часткова компенсація сільськогосподарської техніки (40% (25%+15%), без урахування суми податку на додану вартість), нараховані і сплачені % за користування кредитом банку (1.5 ставки НБУ -1%) та внесені в реєстр отримувачів, але бюджетна субсидія не виплачена через незалежних від ФГ причин, ця бюджетна субсидія буде виплачуватися за рахунок коштів поточного бюджетного року. Про це повідомляє Херсонське відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств на своїй сторінці у Фейсбук, пише agronews.ua.

Для отримання такої субсидії ФГ, згідно зазначених умов, поновляють документи, відповідно п.6 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого ПКМУ 106 від 07.02.2018 року, внесеними змінами ПКМУ від 03.06.2020р.№447.

В зазначеному Переліку документів подається Довідка (а10.п6), про відсутність прострокованої заборгованості перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями.

Довідку Укрдержфонду, яка дійсна протягом 1 місяця, ви можете замовити за нижченаведеним посиланням.

Чотири кроки для замовлення:

1.Довідки видаються на підставі запитів фермерських господарств. Форма запиту на отримання довідки розміщується на офіційному сайті Укрдержфонду – www.udf.gov.ua.

2.Із запитом фермерські господарства можуть звертатися особисто або через уповноважену особу безпосередньо до регіональних відділень Укрдержфонду за їх адресами, а також до дирекції Укрдержфонду. Якщо фермерське господарство за отриманням довідки звертається до регіонального відділення, відповідний запит надсилається в день звернення на електронну адресу [email protected] співробітниками відділення.

3.Оформлений належним чином запит може бути направлений до Укрдержфонду засобами поштового зв’язку (на адресу: 01001, м. Київ, вул. Б.Грінченка, 1, кімната 507) або на електронну адресу [email protected]. В разі звернення через засоби електронного зв’язку відповідний запит має бути відсканований/сфотографований.

4.На підставі отриманих запитів протягом трьох робочих днів виготовляється довідка, яка засобами поштового зв’язку надсилається на адресу для листування, зазначену у запиті.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: