НОВИНИ

Названо головний симптом COVID-19 у вакцинованих

02.11.2022 19:15
test-na-kovid_965x0

Одним із найпоширеніших симптомів у тих, хто отримав вакцину, може бути закладеність носа. Між холодною погодою, що викликає нежить, і грипом може бути важко уникнути нежитю в холодні місяці. Однак Covid може викликати іншу проблему у вашому носі, навіть якщо ви зробили щеплення, пише agronews.ua.

Закладеність носа є одним із головних симптомів, що спостерігаються сьогодні у пацієнтів з повним уколом. Закладеність носа або закладеність носа викликана тим, що кровоносні судини у вашому носі опухають від надлишкової рідини. Ця контрольна ознака характеризується відчуттям закладеності носа, яке може виникати з виділеннями чи без них.

Крім закладеності, ваш ніс також може бути вражений ринореєю ще одним поширеним симптомом Covid у вакцинованих. Нежить досить поширений: 83% користувачів з позитивним результатом на Covid страждають від ринореї.

Проте ті, хто вже отримав щеплення, повідомляли про меншу кількість симптомів протягом більш короткого періоду часу, що дозволяє припустити, що вони менш серйозно хворіли і швидше одужували.

Люди, які були вакциновані, а потім дали позитивний результат на COVID-19, частіше повідомляли про чхання як симптом порівняно з тими, хто не робив щеплення.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: