НОВИНИ

Названо алкоголь, який робить людину агресивною

26.12.2022 19:12
204996-987x630

Після проведення численних досліджень фахівці дійшли висновку, що міцні алкогольні напої негативно впливають не лише на здоров’я людини, а й на її психологічний стан, а також підривають роботу нервової системи. Про це повідомляє health.comments.ua, пише agronews.ua.

У ході масштабного експерименту вчені з Королівського коледжу Лондона звертали увагу на емоції, пов’язані з вживанням різних видів алкоголю та фіксували їх. Повідомляється, що було опитано близько 30 тисяч добровольців із 21 країни світу віком від 18 до 34 років.

Учасників дослідження запитували про те, яким саме алкогольним напоям вони віддають перевагу і як вони впливають на їхній настрій, а також чи здатні вони “розхитувати” їх емоційний стан.

Так, було встановлено, що саме горілка найчастіше викликає агресію у респондентів і штовхає їх здійснювати неконтрольовані вчинки. Також у першу трійку потрапили коньяк та віскі.

Автори дослідження дійшли однозначного висновку, що ті люди, які зловживають міцним алкоголем, схильні до неадекватної та агресивної поведінки, а також частіше за інших виявляються поміченими в бійках.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: