НОВИНИ

Стало відомо чому, люди масово закопують нижню білизну в городі

17.06.2021 19:08
bukr210608_001_d3ccbunterhose

Швейцарці почали закопувати труси на городах. Такий спосіб вигадали вчені Цюрихського університету та Швейцарського дослідницького інституту сільського господарства . Про це повідомляє my.ua, пише agronews.ua.

Експеримент дозволяє визначити якість ґрунтів.Фермери та власники приватних домогосподарств планують посадити 2 тис. одиниць білизни з біобавовни. Їх учені надсилають кожному.У здоровому середовищі мікроорганізми прискорюють розкладення бавовни, адже вона є їжею для різноманітних грибів та бактерій.

Бавовняну білизну закопують на два місяці. Після відкопування трусів учені оцінюють стан розкладання тканини. Чим менше залишилось від білизни – тим кращий ґрунт. “З допомогою експерименту ми хочемо визначити, де земля краща та чому, а також, що робити, щоб покращити стан інших ґрунтів”, – зазначає науковець Франц Бендер зі Швейцарського дослідницького інституту сільського господарства.У США тестують новий спосіб боротьби з мігренню. Для полегшення симптомів використовуватимуть зелене світло.2016 року дослідники з Гарвардського університету застосовували до пацієнтів випромінювання різнокольорового світла.

Нагадаємо, що українська студентка створила добриво з водоростей.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: