НОВИНИ

Навігацію на Дніпрі планують відновити вже 12 березня

10.02.2019 08:02

Навігація на Дніпрі в районі Каховського шлюзу і Запорізького району гідротехнічних споруд може бути відкрита 12 березня. Про це пише ЦТС з посиланням на Державну службу морського і річкового транспорту (Морська адміністрація).

Днями відбулося засідання Робочої групи з питань відкриття та закриття навігації на судноплавних гідротехнічних спорудах річки Дніпро. Під час засідання обговорювалися питання проведення ремонтних робіт на судноплавних шлюзах, а також готовності ДП “Держгідрографія” до встановлення засобів навігаційного обладнання.

За інформацією ДП “Укрводшлях”, ремонтні роботи проводяться в штатному режимі. Як очікується, вони завершаться 10 березня 2019 року.

“Звертаємо увагу на те, що терміни відкриття навігації на Каховському та Запорізькому шлюзах є орієнтовними і можуть бути змінені з урахуванням погодних умов і інших чинників, які можуть вплинути на проведення ремонтних робіт”, – попередили в Морській адміністрації.

За підсумками 2018 року Дніпром було перевезено 9 905,9 тисяч тонн вантажів, що на 22,4% більше, ніж роком раніше, коли по річці пройшло 8 095,4 тисяч тонн.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: