НОВИНИ

Стартує навчальна онлайн програма для землевпорядників

30.04.2020 10:32
https://agronews.ua/

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» спільно з Факультетом землевпорядкування НУБіП та Всеукраїнською асоціацією громад розпочинають навчальну онлайн програму «Планування використання території – ефективне управління ресурсами громади» для посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад. Про це повідомила пресслужба Всеукраїнської асоціації громад, пише agronews.ua.

Організатори планують розповісти про очікувані зміни у законодавстві щодо реформування земельних відносин та поділитися усіма напрацюваннями щодо інструментів управління ресурсами: практичним інструментарієм управління земельними ресурсами; методикою роботи по збору даних та плануванню територій на основі інструментарію управління землями.

Навчальна програма буде проводитися для 6 навчальних груп із різними датами початку навчання по 100 учасників в кожній групі!Перші групи розпочинають свої заняття уже 12 травня.

“Негайно реєструйтеся, адже лише 600 учасників зможуть долучатися до нашого навчання! Форма для реєстрації. Будуємо ефективні громади разом!”, – підкреслюють у повідомленні.


Перегляди: 6
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: