АГРОВІДЕО

Науковці презентували універсальний сільськогосподарський дрон

12.09.2022 14:07
p100-3

Китайський виробник XAG презентував ринку інноваційну новинку — універсальний сільськогосподарський дрон моделі P100. Про це повідомила пресслужба drone.ua, пише agronews.ua.

«P100 має у своєму функціоналі можливість розділяти літальну платформу та платформу для виконання різних завдань. А ще однією з надзвичайних особливостей нового дрону є 40-літровий бак, який зробить процес внесення препаратів ще ефективнішим та продуктивнішим», — повідомили у пресслужбі.

В компанії зазначають, що міцна та довговічна конструкція презентованої новинки, швидко від’єднується та встановлюється, а завдяки системі IPX7 забезпечується водонепроникність апарату.

Агрегат оснащено двома новими перистальтичними насосами та технологіями відцентрованого розпилення, які покращують швидкість потоку та ефективність машини. 

Нові рішення забезпечують сильну вітростійку здатність та швидке розкидання під час польоту (швидкість до 13,8 м/с). Акумуляторної батареї вистачить для розкидання 280 кг добрив.

«Машина забезпечує повністю автономне точне розпилення чи розкидання: стабільна робота, безпечний політ та навігація на сантиметровому рівні. Абсолютно новий мотор, легкі та міцні пропелери покращують продуктивність P100 та ефективні для довгого терміну служби», — йдеться у повідомленні.



Перегляди: 16
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: