АГРОФОТО

Науковці представили новий сорт червоного ківі

30.04.2021 14:35
kiwi03-600x370


Zespri та Pagoda організували святкову церемонію з нагоди виведення нового червоного плоду ківі на китайський ринок. Про це повідомляє FreshPlaza, пише agronews.ua.

Під час церемонії Zespri представила новий червоний фрукт ківі. Компанія понад 10 років працювала над дослідженнями та вирощуванням цього нового сорту. Обмежена кількість реалізовувалася у магазині Pagoda в Шанхаї, а також у інтернет-флагманському магазині Zespri на платформі електронної комерції Tmall, яким керує виключно Pagoda.

Новозеландський фрукт неймовірно популярний на китайському ринку. Плід ківі Zespri – найочевидніший тому приклад. Фрукти ківі Zespri є одними з найвідоміших світових фруктових брендів, а Китай –  найбільшим ринком фруктів.

Zespri націлений на безпеку харчових продуктів, свіжість, здоров’я та якісний смак. Кожен шматочок плоду ківі Zespri, який залишає Нову Зеландію, повинен відповідати суворим стандартам та пройти 12 етапів системи управління якістю. Тільки так можна гарантувати найвищу якість продукції.

Глава Zespri China Цзян Шицзе заявив, що “вперше” червоний фрукт ківі “виходить на ринок Китаю і це  має стратегічне значення для Zespri. У той же час їх вибір співпрацювати з Pagoda є свідченням зростаючого зв’язку між двома компаніями. Pagoda – це найбільший роздрібний канал з продажу фруктів ківі Zespri в Китаї.

Ківі –  національний фрукт Нової Зеландії, а Zespri – найвідоміший бренд. Цей новий сорт плодів ківі Zespri відомий як Red19. Цей сорт червоного ківі є важливим етапом у співпраці з та науково-дослідним інститутом. Red19 має м’якоть червоних фруктів і вишуканий смак. Цей сорт ароматний і солодкий, як ягода, і містить різноманітні антоціани, корисні для нашого здоров’я

Під час просування Red19 одна клієнтка Pagoda поділилася історією свого досвіду з фруктами ківі. Пані Цзінь любить їсти фрукти ківі і часто купує цілу коробку. Коли червоний фрукт ківі став доступним у Шанхаї, вона не могла його не придбати. “Смак надзвичайно солодкий і насичений”, – сказала пані Цзінь.

Нагадаємо, що в Бразилії створили першу органічну моркву.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: