НОВИНИ

Науковці назвали найпримхливіший сорт огірків

02.07.2021 12:45
cultivo-cosecha-casera-pepino-manos-hombres_73944-6637

Сорт білих огірків Наречена є дуже примхливим, який потребує постійного поливу і добрива. Потрібен великий досвід, щоб досягти гарного врожаю з чудовими смаковими якостями. Про це повідомляє Perebus, пише agronews.ua.

Даний сорт відноситься до гібридів, запилення відбувається бджолами. Огірки даного сорту відносяться до скоростиглих. Як правило, від моменту посадки до збору врожаю проходить 38-42 днів. Кущики досить високі, при висаджуванні городники враховують інтервал між рослинами. Так, на один квадратний метр висаджується не більш чотирьох кущів. Даний сорт досить вимогливий до поливу. Не буде зайвим періодично підгодовувати ваші рослини органічними добривами.

Плоди довгі (до 40 см), вирівняні, з частими і великими горбками. На стадії дозрівання – чисто білого кольору. Призначений для культивування переважно в закритому грунті. Використовується в свіжому вигляді. Смак приємний, солодкуватий. М’якоть ніжна.

Смак приємний, солодкуватий. М’якоть ніжна. В процесі вирощування є необхідність в частому поливі. Огірок добре відгукується на органічні підгодівлі.

Нагадаємо, що науковці вивели сорт огірків, який ніколи не буває з гіркуватим смаком.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: