НОВИНИ

Науковці створили часник без запаху

20.12.2021 18:01
19-05-02-0_965x0

Часник – чудова спеція, яка покращує смак багатьох страв. Особливо часто його використовують у східній кухні. Утім, часник має побічний ефект – неприємний запах, тому часто споживачі у ресторанах відмовляються від страв з ним. Та цю проблему вже розв’язано. Після шести років експериментів ліванська компанія “Garlidoux” розробила часник зі звичним смаком, але без неприємного запаху. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

Насправді, це не зовсім часник, а часникова паста, пише the961.com. Вона не лише позбавляє від неприємного запаху, а й від інших побічних ефектів після вживання часнику, як-от неприємні відчуття у шлунку.

“Ми розробили технологію, яка зводить до нуля побічні ефекти сирого часнику, зберігаючи на 100% форму, смак, смак, переваги сирого часнику. Відтепер сирий часник можна їсти, не страждаючи від наслідків неприємного запаху з рота, болю в шлунку, розладу травлення, спраги, будь-яких неприємних відчуттів, пов’язаних із сирим часником. Наша мета — отримати частку на світовому ринку часнику”, – зазначає Халіл Абуррусс, генеральний директор “Garlidoux”.

Читайте також: Вчені вивели новий сорт картоплі.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: