НОВИНИ

Найвідоміший світовий бренд цілком відмовився від натурального хутра

07.02.2022 17:04
soderzhanie-norki

Італійський люксовий бренд Dolce & Gabbana припинить використовувати натуральне хутро у всіх своїх колекціях з цього року, йдеться у спільній заяві модного дому з асоціацією із захисту прав тварин Humane Society International. Бренд перейде на одяг та аксесуари з екологічного хутра. Про це повідомляє Forbes, пише agronews.ua.

«Dolce & Gabbana працює над створенням стійкого майбутнього, яке не передбачає використання хутра тварин», – наводяться в заяві слова директора з маркетингу Dolce & Gabbana Феделе Усаї.

За його словами, надалі компанія впроваджуватиме інноваційні матеріали в колекції та виробничі підходи з урахуванням їхнього впливу на екологію.

Dolce & Gabbana приєдналася до списку люксових брендів, які перестали використовувати хутро тварин у своїх колекціях, включаючи Armani, Gucci, Prada і Versace, йдеться на сайті зоозахисників. Вибір на користь штучного хутра зробили також Burberry та Chanel.

Крім цього, наприкінці 2021 року влада Італії офіційно заборонила розведення хутрових звірів для отримання хутра по всій країні.

Читайте також: Земельна реформа для органів місцевого самоврядування: озвучено підсумки року.



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: