НОВИНИ

Найстаріший банк США припиняє купівлю російських цінних паперів

18.03.2022 18:02
Screenshot_7-7

Американський The Bank of New York Mellon призупинив купівлю російських цінних паперів з управління інвестиціями. Про це повідомляється на сайті банку, пише agronews.ua.

«BNY Mellon єдиний з огляду на трагічні події в Україні. Ми жертвуємо $1 млн на гуманітарну допомогу, а також вживаємо заходів для підтримки добробуту наших постраждалих співробітників і членів нашої спільноти», – йдеться в заяві.

Крім того, повідомляється, що BNY Mellon припиняє купівлю російських цінних паперів з управління інвестиціями, а також новий бізнес-проєкт у росії. Натомість банк продовжує працювати з міжнаціональними клієнтами.

У BNY Mellon прогнозують, що запроваджені санкції призведуть до одноразового скорочення їхнього доходу приблизно на $100 млн у першому кварталі 2022 року.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти країни-агресора.

Читайте також: На Харківщині депутат селищної ради готувався до захоплення держвлади.



Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: