НОВИНИ

Найнадійніша система регулювання норми висіву від Väderstad

28.01.2022 17:38
_B4A9848

Автоматична система регулювання норми висіву SeedEye змінює її на ходу. Оптичні датчики підраховують кількість насіння, що проходить через висівні трубки, і ви з точністю до насінини знаєте, скільки посівного матеріалу потрапляє з вашої сівалки в ґрунт. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише  agronews.ua.

Підрахунки на основі ваги, наприклад кг/га, залишились у минулому. Відтепер ми використовуємо нову одиницю виміру, яка має практичне значення — кількість насінин на квадратний метр.

У системі SeedEye норма висіву встановлюється в кількості насінин на квадратний метр. Якщо порівнювати норми внесення в кг/га і кількості насінин/кв. м, то принципова перевага останньої полягає в тому, що вона не залежить ні від типу насіння, ні від різної абсолютної його ваги, ні від відмінностей між різними партіями посівного матеріалу.

Якщо ваша норма висіву становить 303 насінини/кв. м, то система SeedEye забезпечить висів саме цієї кількості насіння, незважаючи на будь-які чинники, що могли б призвести до відхилень від норми.

Ви просто вказуєте необхідну норму висіву для вашого поля, а про решту подбає система SeedEye в автоматичному режимі.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: