НОВИНИ

Найбільше земельних ділянок продають та здають в оренду на Одещині

29.01.2022 13:41
an_post_27_01_22_2 (1)

Нині у системі Прозорро.Продажі понад 1100 актуальних пропозицій із оренди та продажу земельних ділянок. Найбільше лотів виставлено на Одещині – понад 150. При чому деякі громади оголошують відразу по кілька аукціонів, пише agronews.ua.

Так лідером системи земельних торгів нині є Окнянська селищна рада Подільського району, яка нині здає в оренду 32 ділянки сільськогосподарського призначення. Площа наділів різна, але переважно на 13 – 20 га. Загальна стартова вартість усіх земель Окнянської селищної ради  – 1,5 млн грн.

Ще понад 430 га сільськогосподарських земель здає в оренду на 30 аукціонах Новоборисівська сільська рада Роздільняньського району. Ділянки тут знайде орендар також різної площі – від 3 га і до 20 га.

Для тих же, кого цікавить не оренда, а продаж землі в Одеській області, є десятки пропозицій у різних районах від приватного виконавця Притуляка Валерія Миколайовича. Наприклад, на території Косівської сільської ради продається кілька ділянок на 3 га, у Калинівській сільраді Іванівського району – наділ у 8,5 га, у Баннівській сільраді Болградського району – 0,5 га тощо.  

«Запрошуємо до земельних аукціонів на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Менеджери маркетплейса проконсультують із усіх питань організації, підготовки та проведення торгів, супроводять у роботі від моменту реєстрації на майданчику до підписання угоди оренди чи продажу. Додаткові мобільні сервіси майданчика УУБ допоможуть моніторити земельні аукціони, не витрачаючи час. Підписуйтеся на Земельний бот у Вайбері чи Телеграмі, обирайте потрібні параметри ділянки і бот сам надішле вам повідомлення із аукціоном, як тільки такий оголосять у системі», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Більше інформації та консультації із усіх питань щодо проведення та підготовки до земельних торгів за номером +38 (044) 221-32-33 або пишіть нам на [email protected].

Читайте також: В Україні найдешевші земельні ділянки здають в оренду від 190 грн на рік



Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: