НОВИНИ

На Житомирщині українська молочна компанія зупинила роботу

03.03.2022 16:12
korovki-810x540-1-623x370

“Укрпродукт” припинив роботу на своєму Житомирському заводі, де виробляє плавлені сир і квас. Про це повідомляє just-food.com, пише agronews.ua.

Ukrproduct Group, український молочний бізнес призупинив роботу на одному зі своїх заводів після вторгнення Росії в країну. Компанія припинила роботу на своєму заводі в Житомирі, де виробляє плавлений сир і популярний у Східній Європі квас.

Роботи продовжуються на двох інших виробничих потужностях Укрпродукту, які розташовані в Старокостянтинові та у Летичеві.

Однак у сьогоднішній заяві на британській фондовій біржі AIM, на якій котирується Ukrproduct, компанія заявила, що ці два об’єкти «постраждали від вторгнення в країну».

«Старокостянтинівський завод, де «Укрпродукт» виробляє основну частину своєї продукції, зокрема фасовану олію, спреди, твердий сир та сухе знежирене молоко, зараз працює приблизно на половину нормальних для цієї пори року обсягів. На доставку вплинули військові дії на дорогах та нічна комендантська година. Як буде зрозуміло, фінансовий вплив вторгнення буде негативним для компанії, але на даному етапі оцінювати масштаби цього впливу ще зарано», – йдеться у повідомленні.

Група «Укрпродукт» заявила, що вживає «всіх доступних заходів для захисту свого персоналу та бізнесу».

Читайте також: Українська компанія створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: