НОВИНИ

Посадовці вимагали від фермерів пальне за безперешкодну роботу

05.05.2021 07:34
s6

На Житомирщині СБУ викрила на корупції двох посадовців поліції: вимагали тисячі літрів пального від фермерських господарств в обмін на безперешкодну роботу. Про це повідомляє ЖитомирLife, пише agronews.ua.

«Співробітники Служби безпеки України викрили двох посадовців одного з підрозділів Головного управління Національної поліції у Житомирській області. Поліцейські щомісяця вимагали хабарі від місцевих підприємців за безперешкодне використання у своїй роботі великогабаритної сільськогосподарської техніки. Встановлено, що зловмисники систематично отримували хабарі у вигляді талонів на пальне. Місячний «абонемент» коштував від 400 до 800 літрів пального з кожного фермерського господарства», – йдеться у повідомленні пресслужби СБУ в Житомирській області.

Оперативники СБУ задокументували кілька епізодів протиправної діяльності поліцейських. Правоохоронці затримали фігурантів на робочому місці після отримання чергового хабара.

Викриття зловмисників проводилось співробітниками Управління СБ України в Житомирській області спільно зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у м.Хмельницькому, під процесуальним керівництвом Житомирської обласної прокуратури.

Нагадаємо, що СБУ блокувала масштабне виготовлення та збут контрафактного алкоголю.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: