НОВИНИ

На Житомирщині аграрна компанія стане власником нафтобази

10.08.2021 19:01
fa3dc87550a31a605f6b14c3

Антимонопольний комітет України 29 липня дозволив компанії ТОВ “Укр-Агро РТ” (село Бровки-Перші Житомирської області) покупку цілісного майнового комплексу (ЦМК) нафтобази, розташованої в селі Станишівка Житомирської області, щоналежить нафтовій компанії ТОВ “БНК-Україна” (Київ) .
Про це повідомляє БізнесЦензор, пише agronews.ua.

Згідно з даними АМКУ, об’єкт розташований на ділянці площею 4,34 га, що знаходиться в приватній власності компанії. Одноразові потужності зі зберігання твердого, рідкого і газоподібного палива складаються з семи цистерн загальним об’ємом 3,83 тис. кубометрів. Об’єкт оснащений асфальтованими під’їзними шляхами з п’ятьма пунктами наливу в автомобільний транспорт. Нафтобаза введена в експлуатацію в 1998 році.

За даними на сайті “БНК-Україна”, на території ЦВК також розміщені: двоповерхова адміністративно-побутова будівля площею 200 кв. м, прирейковий тарний склад площею 3,3 тис. кв. м з дизельним навантажувачем, насосна станція закритого типу з двома насосами, складські приміщення, пост охорони, автомобільна вагова, два пожежних водоймища.

Згідно Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, засновниками ТОВ “БНК-Україна” є ЗАТ “Білоруська нафтова компанія” і Республіканське унітарне підприємство “Виробниче Об’єднання” Белоруснефть “.

За даними на сайті компанії, “БНК-Україна” займається дистрибуцією вироблених в Білорусі нафтопродуктів мереж АЗС, нафтобаз і іншим споживачам на території України.

АМКУ уточнив, що “Укр-Агро РТ” планує використовувати нафтобазу для власних потреб, зокрема для формування резерву нафтопродуктів без мети їх реалізації, оптимізації своїх логістичних схем при зберіганні нафтопродуктів, розширення складських потужностей для зберігання врожаю і товарно-матеріальних цінностей.

“Укр-Агро РТ” займається вирощуванням і оптовим продажем пшениці, ячменю, кукурудзи, сої, ріпаку та соняшнику.

За даними Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром ТОВ “Укр-Агро РТ” є громадянин Норвегії Паулсруд Роар, керуючий компанією через пайову ТОВ “Експертус Інвест” (Естонія).

Нагадаємо, що оприлюднено ціни на новий врожай картоплі в Україні.



Перегляди: 15
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: