ВАЖЛИВО

На Житомирщині рейдери намагались зібрати чужий урожай соняшнику

21.09.2020 15:32
3NpChJGcPpQP5a7arH95-u94Cg-V8DGh

На Житомирщині 30 молодиків спортивної статури намагались зібрати чужий врожай соняшнику. Законні власники полів, представники компанії ТОВ “ЯЛИНІВКА НОВА +” одразу ж викликали поліцію і надали правоохоронцям усім дозвільні документи. Слідчі зобов’язали «спортсменів» прибрати техніку, зупинити будь-які намагання зібрати врожай і залишити територію. Про це повідомляє СтопКор, пише agronews.ua.

“Цей конфлікт триває вже понад 2 місяці. Підприємство “Ялинівка Нова” самовільно зайняла чужі землі, незаконно зібрала частину врожаю, розпорядилася ним і нанесла збитки”, – наголосив представник ТОВ “ЯЛИНІВКА НОВА +” Володимир Марчук.

https://www.facebook.com/1602446153357239/videos/657871934872011

Захопники заборгували законним власником ТОВ “ЯЛИНІВКА НОВА +” уже понад 4 мільйона гривень.

За словами представників законного власника, за захопленням врожаю стоїть Андрій Ващенко.

Потерпілі від його незаконних дій звернулися до суду і домоглися накладення арешту на врожай. Однак, агрорейдер вдав, що йому не відомо про рішення суду.

«Це останній врожай, який є доступний, тому суд наклав на нього арешт з метою забезпечення позову щодо стягнення цих збитків. Підприємство “Ялинівка Нова” намагалося порушити цю заборону і була спроба почати збирати цей врожай. Правоохоронці та виконавці цьому запобігли. На даний момент ситуація врегульована і переходить в правове поле», — зазначив Володимир Марчук.

Нагадаємо, на Черкащині затримали рейдерів при спробі збору урожаю.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: