НОВИНИ

На Запоріжжі в приватній теплиці діяла «конопляна плантація»

29.09.2020 19:25
2(2998)

Запорізькою обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному  провадженні за фактом незаконного вирощування та зберігання конопель мешканцем м.Мелітополь за місцем свого проживання. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

У ході проведення санкціонованого обшуку у домоволодінні місцевого мешканця, раніше засудженого за скоєння злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин,  оперативники служби безпеки України виявили теплицю, спеціально відведену для вирощування наркозілля. На її території чоловік вирощував елітні сорти канабісу за якими ретельно доглядав.

Плантація була обладнана системою освітлення, обігріву та крапельного зрошування. Отриманий «врожай» наркоділок збував на території регіону.

Під час обшуків за адресою фігуранта провадження, правоохоронці виявили наркомісткі рослини, ціна яких після переробки становить понад півтора мільйони гривень за цінами чорного ринку.

Наразі у вказаному кримінальному провадженні призначені відповідні судові експертизи та проводяться слідчі (розшукові) дії, направлені на повне, об’єктивне та всебічне розслідування кримінального проступку, притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині жінку судитимуть за приватизацію земельного паю за підробними документами.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: