НОВИНИ

На Запоріжжі судитимуть 24-річну дівчину за жорстоке вбивство та знущання з тварини

23.12.2020 08:02
1468491132-2320-foto-wwwdepoua_0

На Запоріжжі обрано запобіжний захід групі зловмисників, зокрема, 24-річній дівчині, за знущання над тваринами та виготовлення порнографічної продукції. Про це повідомляє Відділ інформаційної політики Запорізької обласної прокуратури, пише agronews.ua.


Токмацькою місцевої прокуратурою підтримується публічне обвинувачення у кримінальному проваджені відносно двох мешканців Вільнянського району Запорізької області, які упродовж 2018-2020 років створювали фото- та відеопродукцію порнографічного характеру, розповсюджуючи її у мережі Інтернет.

Крім того, 24-річна зловмисниця у липні 2020 року, записала відео вбивства тварини із застосуванням жорстких методів знущання, яке оприлюднила у соціальній мережі.

Наразі обвинуваченому чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, жінка знаходиться під вартою.

Дії зловмисників кваліфіковані за ч.3 ст.301, ч.3 ст.299 КК України (виготовлення, зберігання, розповсюдження зображень та відеопродукції порнографічного характеру, вчинені повторно за попередньою змовою групою осіб та жорстке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене умисно та призвело до загибелі тварин, вчинене активним способом). Триває судовий розгляд.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: