НОВИНИ

На Запоріжжі Нібулон зарибить Дніпро та висадить близько 900 саджанців дерев

11.11.2019 17:51
0f5d0e0da37b252_1000x600

У період з 11-12 листопада компанією НІБУЛОН відбудеться зариблення річки Дніпро в Запорізькій області. Також в рамках екологічної компанії у с. Тернівка буде проводитись висадка молодих дерев та кущів квітів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, під наглядом спеціально створеної комісії у складі представників Управління Державного агентства рибного господарства у Запорізькій області, Державної екологічної інспекції у Запорізькій області, органів місцевого самоврядування та за участі громади планується зариблення річки Дніпро 10 тоннами рибопосадкового матеріалу на загальну суму близько 600 тис. грн.

Також у с. Тернівка для посадки придбано 862 молодих саджанці декоративних та плодових дерев і 116 кущів троянд, які будуть висаджені в береговій зоні р. Плоска Осокорівка, на місці відпрацьованих та рекультивованих карт намиву донного ґрунту, вздовж об’їзної дороги до філії «Тернівська», на території підприємства та його санітарно-захисної зони.

Зазначається, що видовий склад дерев для висадки на узбережжі річки ретельно підбирався, адже, крім функції «легенів», висаджені верби та берези в майбутньому повинні виконувати берегоукріплювальну функцію.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: