НОВИНИ

На Закарпатті знищать плантацію конопель фермера через просрочену ліцензію

03.06.2020 18:02
48c33b1c95a1be6510849b16f6969714-wide-big

На Виноградівщині Закарпатської області поліція, в рамках операції “Мак”, виявила плантацію конопель. Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Закарпаття спільно з працівниками поліції Виноградова встановили, що земельна ділянка належить місцевому жителю, котрий в минулому займався вирощуванням технічної коноплі. На це чоловік мав відповідну ліцензію, термін дії якої завершився. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпастької області, пише agronews.ua.

Згідно з чинним законодавством, свою господарську діяльність закарпатець мав припинити, а ділянку звільнити від рослин, вирощування яких регламентоване на законодавчому рівні.

Оскільки на момент здійснення перевірки, 3 гектари поля були засаджені, а на місці проводилися польові роботи, поліція відповідним чином задокументувала дану подію та відкрила за даним фактом кримінальне провадження за статтею 320 Кримінального кодексу України, тобто Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

Поліція вилучила речові докази та направила їх на експертизу. У справі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині орендували полонину у 268 га для відродження вівчарства.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: