НОВИНИ

На Закарпатті почали продавати яблука преміум-класу

02.08.2020 11:01
izobrajenie_viber_2020-07-17_13-28-28-46290

ФГ «Перфект», яке одним із перших на Закарпатті долучилося до державної програми підтримки «Доступні кредити 5-7-9%», цього року продало першу партію яблук преміум-класу. Про це повідомляє techdrinks.info, пише agronews.ua.

Зазначається, що перші насадження було закладено у 2014 р. за всіма стандартами. Провідні технології дозволяють підприємству економити ресурси та виготовляти продукт високої якості. Власні ж холодильні потужності та використання системи Smart Fresh дозволяють обирати час продажу та кращу ціну.

Завдяки густішій посадці дерев та новим методам обрізки аграрії підвищують родючість кожного гектара.

Сади обладнані новітньою системою крапельного зрошення ізраїльського виробника Netafim, що суттєво відрізняється від минулих аналогів: меншою стала відстань між вводами на воду, нова трубка має набагато сильнішу подачу води, краще відбувається зрошення.

«Змінилися й самі технології догляду за насадженнями: агрономи працюють за новими комплексними програмами захисту та живлення провідних світових виробників», — йдеться у повідомленні.

Відмінністю фруктів від звичайних сортів, є не лише ідеальна забарвленість, яскравий колір та стандартний розмір, а також ряд сортів мають видовжену форму.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: