НОВИНИ

На Закарпатті лісничий за хабарі продавав ліс

16.04.2021 19:36
Foto-1-1024x576

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури лісничому державного підприємства «Великобичківське ЛМГ» повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст.368 КК України). Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора, пише agronews.ua.

За даними слідства, працівник лісоохорони організував протиправну поставку необлікованої деревини. За відпуск лісопродукції він вимагав 2 тис доларів США або автомобіль на іноземній реєстрації такої вартості.

Після одержання другої частини коштів у сумі 20 тис грн службовця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наприкінці січня правоохоронцями задокументовано факт передачі йому 12 тис грн. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється співробітниками територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Нацполіції України.

Нагадаємо, що на Хмельниччині трактор спалахнув просто під час роботи.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: