НОВИНИ

На Закарпатті будуть збирати аграрні дрони

02.04.2021 15:00
kak-dronyi-pomogayut-agrariyam

Компанія DJI, світовий лідер в області безпілотних літальних апаратів і технологій аерофотозйомки, починає будівництво заводу з виробництва своїх БПЛА в Україні. Про це повідомляє gagadget.com, пише agronews.ua.

Зазначається, що підготовчі будівельні роботи на об’єкті, загальна площа якого складе близько 200 тис. м2, почалися ще в листопаді минулого року. Сам об’єкт розташований в передмісті Ужгорода, на території села Тарнівці, за декілька кілометри від державного кордону України. Будівництво заводу обійдеться за попередніми розрахунками близько 75 млн дол США.

В першу чергу на заводі будуть орієнтуватися на збірку (виробництво компонентів, як і раніше, залишиться в Китаї) аграрних дронів, зокрема моделі DJI Agras T20, що володіє кращими на світовому ринку співвідношенням ціни та можливостей. Він оснащений 8 форсунками, баків на 20 літрів і насосами великого обсягу, які дозволяють розпилювати добрива зі швидкістю до 6 літрів за хвилину.

Очікується, що завод буде запущений в роботу у 2022 р. і в другій половині 2023 р. вийде на виробничу потужність по збірці 40 тис дронів в місяць.

Читайте також: Як зменшити витрати на експлуатацію сільськогосподарської техніки.


Перегляди: 5
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: