НОВИНИ

На Київщині в держвласність повернули землі вартістю 21 млн грн

12.01.2020 15:22
IMG_20190825_193220-2000x1500

Незаконно привласнена фізичною особою земля площею більш ніж 1 гектар та вартістю 21 млн грн повернулась у розпорядження держави. Пише poglyad.tv.

Таке рішення виніс Київський апеляційний суд, задовольнивши позов прокуратури області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України до ГУ Держгеокадастру у Київській області, Вишгородської райдержадміністрації до фізичної особи про визнання недійсними розпорядження, наказу та витребування із незаконного володіння земельних ділянок лісогосподарського призначення, що розташовані поблизу Київського водосховища в межах Лебедівської сільської ради Вишгородського району на Київщині.

Задовольняючи позов, суд дійшов висновку, що із земель лісового фонду незаконно передано у власність громадянину для ведення особистого селянського господарства земельну ділянку лісового фонду, яка в подальшому неодноразово перепродавалася, а також було здійснено її поділ.

Наразі органом реєстраційної служби скасовано реєстрацію речового права на спірні земельні ділянки за останнім власником, а земельні ділянки лісогосподарського призначення повернуто у державну власність.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: