НОВИНИ

В Україні винайшли спосіб вдвічі швидше отримувати врожай цибулі на зелень

18.02.2020 07:32
large bunch of green onions on board, food

Українські фацівці, які займаються вирощуванням цибулі на зелень, винайшли досить цікавий спосіб для мега швидкого вирощування пера на кухні. Про це пише homebiznes.in.ua.

Принцип дії дуже простий. Цибулини поміщаються над водою, так що до води торкаються тільки вусики коренів. Це дає можливість уникнути поганого запаху і гниття цибулі. До води постійно подається кисень таким способом збільшується швидкість росту пір’їн цибулі в два рази.

Для спорудження такого корисного пристрою знадобиться пластмасовий лоток для яєць, в якому слід зробити отвори в кожній лунці маленького діаметру, щоб через отвір могли пройти тільки вусики коренів.

Далі по лунках розміщуються цибулини і опускаються у мисочку з водою. Додаючи воду, потрібно стежити за її рівнем.

До води підключається компресор для акваріумів. Тепер вода насичується киснем і кожні два тижні можна збирати урожай.

Виробництво таких інноваційних пристроїв для швидкого вирощування зеленої цибулі це теж приваблива бізнес ідея. Деякі підприємства практикують такі пристрої масово для великих обсягів виробництва.

Спосіб дозволяє вдвічі швидше отримувати врожай.

З однієї посадки виходить до трьох срізів пера. У роздрібі зелена цибуля продається в середньому по 200 грн/кг. З метра такої кухонної міні-плантації можна отримати до 3-4 кг зелені. В залежності від кількості насаджень, прибуток буде варьювати в межах 500-3000 грн на місяць.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: