ВАЖЛИВО

На вихідні в Україну прийдуть сильні вітри та зливи

18.02.2022 09:31
16ae354f04c207ca9baa10c69921d3af

На передостанніх вихідних днях у лютому в Україну нагрянуть дощі. Зливи 19 та 20 лютого очікуються у північних, центральних та західних областях. Про це повідомляє ФАКТИ, пише agronews.ua.

За даними Укргідрометцентру, у суботу та неділю вируватиме сильний вітер, швидкість якого досягатиме до 10 м/с. Температура повітря триматиметься на рівні від +6°C, подекуди вона сягатиме до +12°C.

У суботу, 19 лютого, дощі очікуються у декількох містах України на півночі, заході та у центрі. Синоптики попередили українців про посилення вітру до 12 м/с.

Зливи прийдуть у Київ, Чернігів, Суми, Житомир, Хмельницький, Тернопіль, Рівне, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів, Вінницю, Ужгород, Мукачево та інші міста.

У Києві в цей день – дощ та сильний вітер, тому синоптики закликали жителів столиці тепло одягатися на вихідних, попри нещодавнє потепління.

У неділю, 20 лютого, зливи продовжаться лише у західних областях України, а у північних та центральних регіонах вигляне сонечко. Температура повітря сягатиме від +5°C до щонайбільше +10°C на Півдні.

Погода у Києві 20 лютого буде доволі теплою, як для зими, проте вітер сягатиме від 5 до 10 м/с. У столиці стовпчики термометрів показуватимуть від +6°C до +8°C, однак вночі опустяться до +2°C.

Читайте також: Українська компанія створила новий бренд насіння з високим генетичним потенціалом.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: