НОВИНИ

На Волині посадовці держлісництва розбазарили деревини на 20 млн грн

02.10.2020 17:02
jasinjanske_LMG__4(1)

Працівників Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства підозрюють у службовій недбалості, якою державі завдано збитків на понад 17 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури Волинської області, пише agronews.ua.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру заступнику начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та колишньому головному спеціалісту лісового відділу цього господарства у вчиненні службової недбалості, якою державі завдано збитків на суму понад 17,6 млн гривень (ч.2 ст. 367 КК України).

Слідство вважає, що посадовці, порушуючи вимоги Закону України «Про природно-заповідний фонд», через неналежне виконання службових обов’язків виписали та видали лісорубні квитки на проведення суцільних рубок головного користування на території загальногозоологічних заказників місцевого значення «Осівський» та «Озерянський» Державного підприємства «Турійське лісове господарство». Це призвело до незаконної рубки дерев різних порід.

Нагадаємо, раніше у межах цього кримінального провадження про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 ККУ, повідомлено і директору лісового господарства.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Полтавщині за землю побилися депутатка та працівники сільради.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: