НОВИНИ

На Волині паліїв сухостою прирівняють до диверсантів

12.03.2022 16:01
terbbcve3gjgu6ktjjkk

Незважаючи на доволі прохолодну та вологу погоду, що встановилась на території Волинської області, спостерігаються непоодинокі випадки спалювання мешканцями області сухої рослинності. Про це інформують на сайті Луцької міської ради, пише agronews.ua

Зазначається, що такі дії суттєво відволікають органи та підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України від здійснення своїх безпосередніх функцій та спричиняють значні витрати паливно-мастильних матеріалів для ліквідації таких пожеж, що своєю чергою суттєво обмежує можливості пожежно-рятувальної служби оперативно реагувати на випадки можливих пожеж та руйнувань, що можуть виникнути у разі загострення військових дій.

Окрім цього, спалювання сухої рослинності у військовий час може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями ЗСУ та територіальної оборони, подання світлових сигналів збройними силам Російської Федерації.

Особи, винні у виникненні пожеж у екосистемах, будуть притягатись до адміністративної відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Читайте також: Ціни на соціальні товари суттєво зросли.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: