НОВИНИ

На Волині мисливські угіддя передали держлісгоспам

16.09.2020 09:02
ug

Проекти рішень щодо передачі мисливських угідь держлісгоспам регіону було включено у порядок денний позачергової 31-ї сесії Волинської обласної ради. А саме: про надання мисливських угідь у користування державному підприємству «Любешівське лісомисливське господарство» загальною площею 26350,8 га, в тому числі: лісові – 26321,8 га, водно-болотні – 29 га. Про це повідомляє пресслужба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, пише agronews.ua.

Також передано мисливських угідь у користування державному підприємству «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» загальною площею 14343,34 га, в тому числі: лісові – 6271 га, польових – 7934,2216 га, водно-болотні – 138,12 га у зв’язку із закінченням терміну користування мисливськими угіддями.

Претенденти пройшли процедуру, яку передбачає стаття 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», а саме: мають відповідні погодження власників та користувачів земельних ділянок, подання Державного агентства лісових ресурсів України, погодження обласної державної адміністрації та, відповідно до Закону.

За законом переважне право на користування мисливськими угіддями мають власники та постійні користувачі земельних ділянок та користувачі мисливських угідь, які продовжують строк користування цими угіддями.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: