НОВИНИ

На Волині діяло підпільне виробництво з випалювання деревного вугілля

04.11.2020 18:04
21(66)

Коростенською місцевою прокуратурою, у межах процесуального керівництва досудовим розслідуванням, спільно з Коростенським відділом поліції викрито немарковані колоди та факти випалювання вугілля з деревини невідомого походження, що здійснювалося в Олевському районі. Про це повідомляє пресслужба Прокуратури Житомирської області, пише agronews.ua.

За даними слідства, на околиці села Лопатичі виявлено обладнаний цех, на території якого складувалася немаркована деревина та проводилося випалювання деревного вугілля.

У ході санкціонованих обшуків правоохоронцями виявлено майже 25 м 3 соснових та дубових колод, дерев’яного брусу, дошки, 580 мішків деревного вугілля, приготовленого для реалізації, 6 розпилювальних верстатів, 5 ємкостей для випалювання вугілля, завантажений деревиною причеп до трактора, порожні паперові мішки для фасування вугілля, сервер камер відеоспостереження тощо.

Наразі тривають слідчі розшукові дії, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність до нього інших осіб.
Вирішується питання про накладення арешту на вилучені деревину і матеріали.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 241 ( забруднення атмосферного повітря) та ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України проводить Коростенський відділ поліції.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: