НОВИНИ

На Волині завершують будівництво великого м’ясопереробного комплексу

13.11.2020 10:02
23b37cd--zherelo-foto------

На Волині триває будівництво нового Комплексу переробки Володимир-Волинської птахофабрики. Вартість – понад 38 млн євро. Про це повідомляє пресслужба Волинської облдержадміністрації, пише agronews.ua.

Зазначається, що здати перший етап будівництва планують вже найближчим часом. Це дасть регіону збільшення надходжень до державних бюджетів у вигляді податків, і нові робочі місця.

Загалом на сьогодні птахофабрика забезпечує роботою понад 1500 співробітників із середньою зарплатою на підприємстві у понад 12 тисяч гривень.

У той же час, в Україні господарства, які займаються виробництвом м’яса птиці і яєць, через зниження цін на 12-15% ризикують не вийти навіть на нульову рентабельність.

Таку заяву 2 листопада 2020 року в ході онлайн-конференції Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України з представниками аграрних асоціацій зробив в.о. голови аграрного комітету Олександр Бакуменко.

«Ситуація дуже серйозна. В Україні і так за останні 1,5 року птахівничі господарства були збитковими, а зниження цін в даний момент ще більше погіршить ситуацію», – зазначив А. Бакуменко.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: