ВАЖЛИВО

На Вінничині судитимуть обвинуваченого у вбивстві подружжя фермерів

21.11.2019 07:37
sud_23_10

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо вчинення обвинуваченим умисного вбивства з корисливих мотивів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний (акт) щодо вчинення жителем Барського району кримінального правопорушення, передбаченого, ч.1 ст.263 КК України — придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської) та боєприпасів, без передбаченого законом дозволу; ч.4 ст.187 КК України — напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаного з проникненням у житло, спрямованого на заволодіння майном у особливо великих розмірах; п.п.1, 6 ч.2 ст.115 КК України — умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті двом особам, вчинене з корисливих мотивів», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що досудовим розслідуванням було встановлено, що 29-річний обвинувачений прийшов до домогосподарства фермерів, де, із застосуванням мисливської зброї, вчинив вбивство чоловіка та жінки, вистріливши їм у голову. Після чого проник до будинку й, реалізуючи свій злочинний умисел, викрав сейф, в якому знаходилися майже 1 млн 300 тис. грн, які привласнив та зник з місця злочину. Викраденими грошима розпорядився на власний розсуд.

«Під час досудового розслідування зібрані докази скоєння жителем Барського району жорстого вбивства подружжя фермерів. Подальшу долю обвинуваченого вирішить суд», — додали у прес-службі.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: