НОВИНИ

На Вінничині судитимуть лісничих, які списали 1,2 млн грн на роботи, які не виконувалися

29.05.2020 19:02
4d58d97-zarplaty-v-ukraine-rect-f4d1218244fd67264e790027465c80c7

Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника та лісничих державного підприємства Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, яких підозрюють у заволодінні 1 млн 200 тис грн шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому організованою групою. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, службові особи лісомисливського господарства, шляхом укладення фіктивних договорів, здійснювали незаконне перерахування коштів державного підриємства фізичним особам-підприємцям за роботи, які фактично не виконувалсь. У подальшому незаконно отримані кошти вказаними підприємцями знімались з банківських карткових рахунків та розподілялись між членами організованої злочинної групи.

Досудове розслідування проводилось слідчими територіального управління ДБР, розташованим у м. Хмельницькому.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, у Тернопільській, Вінницькій, Миколаївській областях незаконно вирубали ліс майже на 600 тис грн.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: