НОВИНИ

На Вінниччині затримали зловмисника, який замінував молокозавод: подробиці

27.07.2020 07:32
171f30071515ab64433af1923e4b8171

Оперативники кримінальної поліції Гайсинського району, що на Вінниччині, затримали чоловіка, який повідомив про замінування молокозаводу. Тоді евакуювали близько сотні працівників підприємства. Зараз вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області, пише agronews.ua.

Як відомо, 22 липня 2020 року зловмисник зателефонував до поліції та повідомив про небезпечний предмет на території місцевого молокозаводу, який може вибухнути. Після надходження цієї інформації поліцейські евакуювали близько тисячі працівників підприємства, вибухотехніки та кінологи впродовж години обстежували усі приміщення заводу. Небезпечних предметів не виявили. Одночасно розпочали пошуки зловмисника.

За словами т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, проведеними оперативними заходами поліцейські встановили, що того дня чоловік на мотоциклі виїхав за межі районного центру та подзвонив у поліцію. До вчинення злочину зловмисник готувався завчасно. Для цього він придбав мобільний телефон та сім карту. Речові докази вилучено.

Мотиви вчинення злочину встановлюються слідством. Вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри та обрання йому міри запобіжного заходу.

Поліцією розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). За таке правопорушення передбачено покарання – до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Держекоінспекція отримала черговий недопуск на перевірку лісгоспу.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: