НОВИНИ

На Вінниччині викрили підпільний склад контрафактного алкоголю

21.08.2020 13:02
Foto_20_08_2020_16_37_51

Прокуратурою Вінницької області спільно з ГУ ДФС у Вінницькій області проводиться досудове розслідування за фактом незаконного зберігання з метою подальшого збуту алкогольної продукції, що становить загрозу для життя і здоров’я людей. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області

Проведено ряд слідчих дій на одному з місцевих ринків Вінниччини, в результаті яких встановлено факт зберігання з метою подальшого збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Так, в ході обшуку одного з торгівельних місць вилучено понад 3 тисячі літрів рідини з характерним запахом спирту, який зберігався в бочках та пластикових пляшках з метою подальшої реалізації.

Досудове розслідування триває. До суду подане клопотання про накладення арешту на вилучене майно, призначені необхідні експертизи.

Довідково: ч. 3 ст. 204 КК України – незаконне виготовлення товарів, зазначених у частинах першій або другій цієї статті, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а так само збут таких товарів, що призвело до отруєння чи спричинило смерть особи, – караються позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: