НОВИНИ

На Вінниччині виготовляють медові делікатеси

16.12.2021 15:44
med-600x377

Вінничани створюють солодкі десерти, поєднуючи натуральні інгредієнти з медом із власної пасіки. Стартап починав, маючи багаж теоретичних знать про пасіку, проте без великого досвіду. Говорят, що перші бджоли були надто агресивними. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

Не полишаючи справу, засновники Медобару навчилися «співпрацювати з природою». Зараз на їхній пасіці переважають бджоли породи Карніка.

«Вони не кусаються, бо щасливі», — кажуть власники.

Сьогодні медобар «Мед щасливих бджіл» пропонує широкий асортимент крафтових смаколиків, які мистецьки поєднують смак та користь.

Перш ніж створити медово-ягідну пасту, як мед, так і ягоди, піддаються попередній підготовці. Після збору соковитих, стиглих ягід, їх піддають гідратації при температурі 55 градусів, щоб зберегти вітаміни. Далі ягоди перемелюють, просіюють від кісточок, змішують з медом та фасують у баночки.

Медово-ягідні пасти солодкі, з притаманною ягодам особливістю смаку. Наприклад, обліпиха в поєднанні з медом літнього різнотрав’я — це «вибух користі» з неповторним кислуватим присмаком. Малинова паста — це просто must have будь якої осені, а поєднання смородини з медом має неймовірну кількість вітаміну С.

Медова чорниця не тільки гарно впливає на зір, а й завдяки високому вмісту антиоксидантів, є хорошим засобом для профілактика ракових захворювань, пояснюють виробники.

Окрім медово-ягідних паст, «Мед щасливих бджіл» пропонує горішки, залиті медом, кілька видів меду та інші медові десерти.

Читайте також: Близько 63% українців вважають реформу децентралізації потрібною.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: