НОВИНИ

На Вінниччині на пилорамі утримували робітників-рабів

02.07.2020 19:02
338919_600

Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої злочинної групи, які впродовж жовтня 2018 – червня 2019 років шляхом обману та з використанням уразливого стану потерпілих, займались вербуванням, переміщенням та переховуванням людей з метою їх трудової експлуатації на пилорамі, розташованій на території Бершадського району. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, учасники злочинної групи з метою економії коштів та збільшення прибутку від діяльності пилорами підшуковували осіб, які перебували в скрутному матеріальному становищі, без постійного місця проживання, зловживали алкогольними напоями, не мали постійного місця роботи та повідомляли їм неправдиві відомості про умови праці і щомісячну заробітну плату.

Натомість потерпілих очікувала безоплатна трудова діяльність без вихідних днів та достатнього часу для відпочинку, без належного харчування, часто із застосуванням насильства та обмеженнями у пересуванні за межі пилорами.

Досудове розслідування здійснювалось слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: